Icon_KruiwagenUw tuin laat u aanleggen door professionals; dat geldt ook voor een bestaande tuin die u graag wilt opknappen. Dat is logisch, want u wilt een professionele tuinmetamorfose, die goed samensmelt met de omgeving. Daarnaast moet uw tuin natuurlijk onderhoudsvriendelijk zijn. Kars & Stoop Hoveniers verzorgt uw tuinaanleg van begin tot eind, denk bijvoorbeeld aan de bestrating, beplanting en beregening. Door uitsluitend te werken met kwalitatieve materialen van professionele leveranciers, bent u gegarandeerd van een tuin die met zorg en toewijding is aangelegd!

Bestrating, beplanting en beregening

Tijdens de aanleg van de tuin is het noodzakelijk om oog te hebben voor details, vormen en effecten. Het type materiaal, de kleur en de patronen van uw bestrating zorgen bijvoorbeeld voor een groot deel het totale plaatje van uw pand en tuin. Dit is mogelijk al vastgelegd in het tuinontwerp; wij geven u met veel plezier aanvullende tips over uw tuin. Zo kunt u met de beplanting rust en overzicht in uw tuin creƫren, terwijl de realisatie van een goede beregening u werk uit handen neemt. Dankzij de plaatsing van een automatische installatie, krijgen uw beplanting en gazon altijd tijdig water. Ook kunnen wij een drainage aanleggen, zodat water vanzelf wordt afgevoerd en u hier geen omkijken naar heeft.

Schutting en verlichting

Wanneer u uw tuin wilt omheinen met een schutting, dan kunnen wij dit aanvullend voor u verzorgen. Bij Kars & Stoop Hoveniers heeft u keuze uit verscheidene soorten en maten, zodat dit volledig voor u op maat gemaakt kan worden. Ook bieden wij diverse mogelijkheden om met verlichting verdere sfeer en overzicht in uw tuin aan te brengen. Wij komen bij u langs om uw tuin te bekijken om de potentie hiervan met u te bespreken. Samen met u geven wij hier graag een creatieve invulling aan!