Tuinonderhoud_1

Icon_SnoeischaarUw droomtuin is aangelegd en dan? Genieten geblazen! Maar zelfs wanneer u voor een onderhoudsvriendelijke tuin heeft gekozen, moet u er af en toe aan geloven: de tuin heeft onderhoud nodig. Wanneer u dit niet kunt of wilt verzorgen, staat Kars & Stoop Hoveniers voor u klaar om het volledige of gedeeltelijke tuinonderhoud voor u uit te voeren. Ook voor boomverzorging kunt u een beroep op ons doen! Wij geven u graag advies over het soort onderhoud dat uw tuin nodig heeft en ondersteunen u waar nodig, zodat u kunt blijven genieten van uw tuin.

Onderhoudsschema

Kars & Stoop Hoveniers verzorgt graag het professionele onderhoud van uw tuin, zodat uw groen, bomen en bestrating in goede staat blijven. Om dit te realiseren, nemen wij uw tuin op in ons onderhoudsschema en stemmen wij met u af welke werkzaamheden wij voor u verrichten. Wellicht vindt u het prettig om zelf lekker aan de slag te gaan, maar kunt u niet alle werkzaamheden op u nemen. Wij nemen u dit werk dan graag uit handen. Denk bijvoorbeeld aan onkruidverwijdering; wij houden de bestrating bij door een preventief middel te gebruiken en de borders behandelen wij door te schoffelen. Indien gewenst, kunnen wij een biologisch bestrijdingsmiddel gebruiken.

Maaien en snoeien

Een gazon is mooi, mits het goed wordt bijgehouden. Dit is de reden dat wij de gazons in het groeiseizoen zo vaak maaien, dat de grasmat er altijd netjes bijligt. Ook nemen wij uw gazon op in ons bemestingsschema, zodat uw gras op het juiste moment de beste voeding krijgt. Wanneer dit nodig blijkt te zijn, kunnen we uw gazon vrijmaken van onderliggend mos, ook wel bekend als verticuteren, en doorzaaien. Tot slot verzorgt Kars & Stoop Hoveniers de zogenaamde zomer- en winter snoeibeurt, waar boomverzorging ook een onderdeel van uitmaakt. Op die manier worden de levensduur en kwaliteit van planten en bomen verbeterd en kunt u lang van uw tuin genieten! Wij bespreken graag met u wat uw tuin qua onderhoud nodig heeft.