Icon_PotloodEen tuinontwerp betekent voor uw tuin wat een bouwtekening voor uw huis betekent: het is de belangrijke basis voor een prachtig resultaat. Dit is de voornaamste reden waarom Kars & Stoop Hoveniers uw tuinontwerp serieus neemt; kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk staan immers voorop. Om dit te realiseren, werken wij graag samen met Joep Luitjes van Terra Forma – tuinontwerp en beplanting, die naast het maken van tuinontwerpen ook zeer ervaren is in het opstellen van beplantingsplannen.

Het tuinontwerp op maat

Joep is een professional met oog voor detail, met fascinatie voor planten en met gevoel voor de juiste sfeer. Tijdens het uitwerken van een tuinontwerp stelt hij uw wensen centraal en weet hij op innovatieve wijze nieuwe materialen, bijzondere constructies en geschikte planten te integreren. Joep houdt in zijn ontwerpen rekening met de architectuur van de woning, het omringende landschap en met technische factoren, zoals grondsoort, ligging en hoogteverschillen. Het ontwerp wordt geleverd als plattegrond in kleur en op schaal, eventueel met doorsnedes en principedetails ter verduidelijking. Het beplantingsplan bestaat eveneens uit een plattegrond met een bijbehorende plantlijst en advies over onderhoud.

Terra Forma en Kars & Stoop Hoveniers

Dankzij de succesvolle en langdurige samenwerking tussen Terra Forma en Kars & Stoop Hoveniers kunnen wij op basis van de tuinontwerpen van Joep de tuin voor u aanleggen waar u altijd van heeft gedroomd. In ons portfolio vindt u een serie tuinen die wij in samenwerking met Joep hebben verwezenlijkt. U kunt ons uiteraard altijd bellen wanneer u vragen hebt.