Is het al lente?

Helaas nog niet! Want Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar staat te trappelen om weer met tuinaanleg en tuinonderhoud te beginnen. Bent u ook al aan het mijmeren hoe u uw tuin klaar kunt maken voor het nieuwe seizoen? Laat u vooral niet tegenhouden door het winterse weer!

De winter is namelijk een ideaal moment om alvast plannen voor uw tuin te maken. Hoe wilt u dat uw droomtuin er dit jaar uit komt te zien? En welke voorbereidingen kunt u daarvoor al treffen? U kunt bijvoorbeeld alvast uitkijken naar mooie tuinaccessoires, nadenken over de planten die u graag in uw tuin terugziet en natuurlijk in gesprek gaan met Kars & Stoop Hoveniers. Want hoewel de lente ver weg lijkt, vliegt de tijd om en we praten graag met u over de mogelijkheden. Onthoud vooral dat u tot 1 juli profiteert van het verlaagde btw-tarief!

Dus mijmer lekker verder; dan mijmeren wij met u mee. En bieden we u een mooi tuinvoorstel op maat natuurlijk! Maak dus snel een afspraak om de mogelijkheden rondom uw droomtuin te bespreken.