Als tuinliefhebber wilt u natuurlijk zoveel mogelijk genieten van uw tuin. Ook als het in het voor- en najaar wat frisser is. Het plaatsen van een overkapping is dan een goed idee. Zo brengt u binnen naar buiten én buiten naar binnen. U maakt van uw tuin een tweede huiskamer. Toevallig één van de tuintrends van dit jaar!

Tuinoverkapping of veranda plaatsen

Een tuinoverkapping kan op diverse plekken in de tuin geplaatst worden. Aan uw woning of schuur, maar ook los in de tuin. Het is aan te raden om daar goed over na te denken. Waar wilt u de overkapping of veranda voor gebruiken? En op welk moment van de dag wilt u genieten van het zonlicht dat naar binnen valt? Kars & Stoop Hoveniers denkt daarover graag met u mee.

Binnen in uw buitenkamer

In het ontwerp van de tuinoverkapping houden wij rekening met uw stijl. De veranda of overkapping is net als uw tuin een verlengde van uw woning. Dat moet natuurlijk wel goed bij elkaar passen. U kunt daarom kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Door het gebruik van hout creëert u bijvoorbeeld een landelijke uitstraling, terwijl aluminium een moderne uitstraling heeft. En kiest u voor een strak plat dak van glas of een romantisch schuin dak met dakpannen? Vergeet tot slot de vloer niet. Een vlonder kan mooi aansluiten als u binnen een houten vloer heeft en een grove tegel zorgt juist voor een mediterrane sfeer.

De voordelen van het plaatsen van een tuinoverkapping

Het is erg fijn dat u door het plaatsen van een tuinoverkapping nog meer van uw tuin kunt genieten. Weer of geen weer, u zit er toch al snel lekker droog en uit de wind. Het plaatsen van een overkapping kan ook een gunstig effect hebben op uw energierekening. Als deze aan uw woning wordt geplaatst ontstaat er namelijk een isolerende werking. Nog een voordeel, u heeft er praktisch geen onderhoud aan.

Uw ideale tuinoverkapping of veranda

Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar geeft u graag advies en denkt met u mee om uw ideale tuinoverkapping of veranda te realiseren. Uiteraard verzorgen wij ook de plaatsing van A tot Z. Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.