Sneeuw- en ijsvrij terrein

De kerstboom is opgetuigd, er wordt alvast nagedacht over het kerstdiner en de kachel wordt lekker opgestookt. Maar bent u al volledig klaar voor de winter? Wanneer het weer namelijk echt winters wordt, moet u natuurlijk wel het één en ander geregeld hebben. Denk aan het sneeuw- en ijsvrij maken van uw bedrijven- en parkeerterrein! Zo voorkomt u dat uw medewerkers en klanten zich glibberend richting uw kantoor begeven.

Kars & Stoop Hoveniers staat voor u klaar

Blijft u liever binnen wanneer het zo koud is? Ook deze winter kunt u bij ons terecht om sneeuw van uw terrein te schuiven en zout te strooien om gladheid door ijzel tegen te gaan. Wij kunnen dit op aanvraag voor u verzorgen. U kunt echter ook een abonnement bij ons afsluiten; u profiteert dan van de volgende voordelen:

  • In geval van sneeuw en ijzel hoeft u ons niet te bellen; wij houden het weerbericht voor u in de gaten!
  • Er worden u geen voorrijkosten in rekening gebracht;
  • U krijgt elke keer een melding via e-mail wanneer wij bij uw terrein zijn langs geweest;
  • Als abonneehouder krijgt u voorrang op losse aanvragen;
  • U kunt erop rekenen dat wij zeven dagen per week inzetbaar zijn en altijd zorgen dat u niet wordt belemmerd door sneeuw en ijzel!

Liever zelf strooien?

Gaat u liever zelf aan de slag om gladheid te voorkomen? Bij Kars & Stoop Hoveniers kunt u nu ook terecht om strooizout aan te schaffen! Neem contact met ons op voor meer informatie.