Een tuin naar wens

DSC05166

Begin januari werd door Kars & Stoop Hoveniers een stadstuin aangelegd in Alkmaar. De klant wenste een tuin met een Engelse sfeer, met veel bloemen. De eerste stap was het compleet leeghalen van de tuin, zodat er met een schone lei kon worden begonnen. Vervolgens werd de tuin op hoogte gebracht, zodat het tuinontwerp kon worden toegepast. Dit tuinontwerp was opgesteld door Terra Forma in samenwerking met Kars & Stoop Hoveniers.

Kleine tuin, grote uitdaging

DSC05162

Doorgaans geldt: hoe kleiner de tuin, hoe groter de uitdaging om de wensen van de klant in de beschikbare vierkante meters in te passen. Maar voor Kars & Stoop Hoveniers is dat geen probleem! Wij verzorgden de tuinaanleg en ook de bestrating. Met oog op kostenbesparing en duurzaamheid werden er verschillende tegels hergebruikt. Wanneer tegels worden hergebruikt, dan kan dit natuurlijk prima gecombineerd of aangevuld worden met nieuwe tegels. Kars & Stoop Hoveniers plaatste ook een pergola. Later in het jaar, rond april, werden naar aanleiding van het beplantingsplan de planten in de tuin gezet. Het resultaat is een prachtige tuin met veel bloemen en kleur en een tevreden klant!

Fleurige stadstuin

_DSC0071

Meer foto’s zien van deze fleurige stadstuin? Bekijk dan ons portfolio. Laat u gerust inspireren! Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar adviseert u graag over een oplossing op maat voor uw tuin. Wanneer u in de winter start met uw nieuwe tuin, dan zit u er in het voorjaar riant bij. Neem contact met ons op voor meer informatie!