Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar doet regelmatig een intake voor een tuinaanleg of tuinrenovatie. Wat dan vaak opvalt, is de bonte vivant van verschillende bloempotjes: in alle kleuren en maten. Dit zorgt voor onrust in de tuin, temeer omdat de potjes vaak niet bij elkaar passen. Met een grote bloembak inclusief verschillende soorten beplantingen brengt u de rust terug in de tuin. Of op het dakterras. Het zorgt voor eenheid. En een mooie bijkomstigheid: bloembakken passen overal. Wij willen u graag inspireren.

 

Bloembakken in tuin   Bloembakken in tuin 2   Bloembakken in tuin 3

Bloembakken op maat

Bloembakken zijn bij Kars & Stoop Hoveniers in allerlei soorten materialen te bestellen. Denk aan hout, metaal en polyester. Daardoor is ook elke gewenst kleur verkrijgbaar: van knalgeel tot bordeauxrood en modern antraciet. Wit kan natuurlijk ook, zolang het maar in de tuin of op het dakterras past. En ook handig: de bakken zijn leverbaar op wieltjes. Zo kunnen ze naar gelang worden verplaatst.

Bloembakken op dakterras  Bloembakken op dakterras 2

Groen op het dakterras

Niet iedereen heeft de beschikking over een tuin. Zeker de mensen met een dakterras zijn sneller op bloembakken aangewezen. Bomen zijn vaak een gemis op een dakterras. Daardoor heeft u geen hoogte in het groen. Fruitbomen zijn een mooie oplossing voor in bijvoorbeeld grote eiken bloembakken. Denk dan aan een peren- of appelboom. Daar heeft u het hele jaar plezier van met als hoogtepunten de bloemen in het voorjaar en het fruit in de zomer. Dit soort bomen hebben nog een voordeel: ze maken het terras meer beschut. Geen glurende buren en een schaduwplekje zijn het resultaat.

Bloembakken in tuin

Bloembakken bestellen

Wilt u ook bloembakken op maat voor in de tuin of op het terras? Neem dan contact op met Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar. Wij geven u graag een advies op maat!