Wist u dat..

Machiel Kars & Sander Stoop met Kars & Stoop Hoveniers deze week te vinden zijn in het Alkmaars Nieuwsblad? Mocht u de krant gemist hebben, dan kunt u het artikel over de hoveniers uit Alkmaar hieronder alsnog lezen!

Kars & Stoop Hoveniers - in het nieuws

 

De passie van Kars & Stoop Hoveniers

Al ruim tien jaar kunnen mensen rekenen op het professionele tuinadvies van Machiel Kars en Sander Stoop: de creatieve geesten achter Kars & Stoop Hoveniers.

,,Het is heerlijk om met onze klanten hun tuin in te vullen, uit te werken en verder op te bouwen,” aldus Sander. Na afronding van de groene beroepsopleiding richtten Sander en Machiel Kars & Stoop Hoveniers op. ,,We zijn actief in Alkmaar en omstreken, waar we met veel plezier het tuinontwerp, de aanleg en het onderhoud realiseren,” vertelt Machiel.
Kenmerkend voor Kars & Stoop zijn de kwaliteit, het inzicht en de passie die van de hoveniers uitgaat. ,,Wij willen dat klanten genieten van hun tuin en helpen hen hier graag bij. Daarom delen wij op onze website regelmatig tips en inspiratietuinen.” Kijk voor meer informatie op www.karsenstoophoveniers.nl of bel 06 – 215 444 90.