Buiten een beetje binnen zijn

In een huis wil je thuiskomen, en dat geldt ook voor de tuin! Telkens vaker krijgen wij – Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar – de aanvraag voor een tuinoverkapping of veranda. Een leuke plek, los van het huis, waar mensen buiten kunnen zitten en ontspannen. Een plek waar het ook erg comfortabel is in het najaar, zodat zij ’s avonds lekker lang buiten kunnen blijven. Voeg er een of twee heaters aan toe en zelfs op de koudere dagen is het erg goed uit te houden. Voor uw gevoel kunt u buiten een beetje binnen zijn; zeker als u het geheel mooi aankleedt en voorziet van warme dekentjes!

tuinoverkapping, veranda, kapschuur 6  tuinoverkapping, veranda, kapschuur 7  tuinoverkapping, veranda, kapschuur 8

De tuinoverkapping: de ideale plek om lekker te dineren en buiten te leven. Zeker als u het leuk aankleedt!

Tuinoverkapping, veranda of kapschuur plaatsen

De tuinoverkapping, veranda en kapschuur zijn erg populair. U heeft er praktisch geen onderhoud aan, tenzij u besluit het hout zelf te schilderen. De keuzes zijn eindeloos: gaat u voor dakpannen? Dat is natuurlijk wel mooier dan golfplaten. En wat is uw stijl: landelijk, modern of retro? Dat vertaalt u natuurlijk door naar bijvoorbeeld de details van de overkapping, zoals een plat dak (of juist niet). U kunt de tuinoverkapping, veranda of kapschuur ook goed combineren met de schuur of garage. Net als uw tuin, ligt een tuinoverkapping, veranda of kapschuur in het verlengde van uw woning. Het geheel moet wel goed bij elkaar passen! Maar één vraag is het belangrijkst: waar zet u de overkapping neer in de tuin? Wilt u ontbijten in de zon, soezen in de middagzon of dineren in de laatste zonnestralen van de dag? Zodra de overkapping is geplaatst, kan deze niet meer worden verplaatst. Het is dus aan te raden om hier goed over na te denken!

tuinoverkapping, veranda, kapschuur 2  tuinoverkapping, veranda, kapschuur 5  tuinoverkapping, veranda, kapschuur 9

Met een loungeset maakt u van de tuinoverkapping een mooie zithoek waar u – zeker met een goed weggewerkte heater – lekker lang buiten kunt zitten.

Huiskamer in de buitenlucht

Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar denkt graag met u mee om een mooie tuinoverkapping te realiseren. U kunt een apart terras laten aanleggen voor een intiemere sfeer of de overkapping op vlonders zetten. Zo wordt er meer een eigen plek gecreëerd. Het gebruik van de overkapping bepaalt hoe u dit verder aanvult: een buitenkeuken, grillplaat, open haard – het kan allemaal. U kunt op ons rekenen om de overkapping van A tot Z te verzorgen: ook geven wij graag advies over heaters die goed weggewerkt kunnen worden. Het gaat er uiteindelijk om wat u nodig heeft voor uw huiskamer in de buitenlucht! Wij zorgen ervoor dat u elk seizoen beschut en uit de wind kunt genieten. Meer weten? Neem dan contact met onze hoveniers op voor een advies op maat!