Het is alweer een week lente..

..en hoewel de zon en de wolken elkaar in rap tempo afwisselen, is dit het moment om uw tuin zomerklaar te maken. Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar biedt u in deze periode daarom de voorjaarsbeurt aan. Wat de voorjaarsbeurt precies inhoudt, leest u in dit blog.

Inhoud voorjaarsbeurt Alkmaar

Wanneer u de hoveniers van Kars & Stoop Hoveniers inschakelt voor een voorjaarsbeurt, dan kunt u rekenen op de volgende werkzaamheden:

Schoonmaken tegels en schutting

Zodra het warmer wordt, kan Kars & Stoop Hoveniers aanvullend de groene aanslag van tegels en schutting verwijderen. Dit doen onze hoveniers door te spuiten met een biologisch afbreekbaar middel. De oorzaak van de groene aanslag is het vocht, waar de tegels en schuttingen mee te kampen hebben in de winterperiode.

Voorjaarsbeurt Alkmaar

Wilt u de voorjaarsbeurt vakkundig laten uitvoeren en bent u woonachtig in Alkmaar en omstreken? Kars & Stoop Hoveniers is actief in Alkmaar, Schagen, Haarlem, Bloemendaal, Amsterdam en Heemstede en maakt uw tuin graag zomerklaar! Neem contact met ons op voor een afspraak of voor vragen over onze voorjaarsbeurt. Ook wanneer u op zoek bent naar professionele hoveniers voor uw tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud.