Kleurrijke stadstuin

Woont u in de stad en heeft u plannen om uw tuin op te knappen? Laat u dan inspireren door Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar! Doorgaans zijn stadstuinen kleiner van omvang en lijken de mogelijkheden daardoor begrensd. Met het juiste inzicht hoeft dit echter helemaal niet zo te zijn. De uitdaging van een mooie stadstuin ligt eigenlijk niet in de hoeveelheid mogelijkheden, maar in het maken van de juiste keuzes!

Stadstuin op maat

Voor een stadstuin – en elke andere tuin – geldt dat uw wensen voorop staan. Heeft u groene vingers en houdt u van tuinieren of kiest u liever voor een onderhoudsvrije tuin? Wilt u veel landelijk groen – bijvoorbeeld in de vorm van beplanting en een mooi gazon – of geeft u de voorkeur aan een moderne, strakke tuin met een stoere loungehoek? Kars & Stoop Hoveniers brengt graag in kaart welke tuin het beste bij u en uw situatie past en realiseert vervolgens een tuinontwerp, dat hier volledig op inspeelt. Uiteraard kunnen wij ook de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor u verzorgen om de tuinmetamorfose compleet te maken. Het resultaat? Een heerlijke stadstuin, waar u graag in thuiskomt en ontspant!

Inspiratie stadstuin

Bent u zich nog aan het oriƫnteren over de stadstuin, die helemaal bij u past? Laat u dan inspireren door onze inspiratietuin! In ons portfolio vindt u een voorbeeld van een stadstuin, die onze hoveniers reeds hebben aangelegd. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw tuin; binnen of buiten de stad? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!