Wist u dat…

U ook op Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar kunt rekenen voor het tuinonderhoud in de vakantie? Met name deze zomervakantie heeft uw tuin te maken gehad met wisselvallig weer. De beplanting – ook het onkruid – groeit dan snel. Om nog maar niet te spreken over de zomerstorm, die de nodige bomen de kop kostte! Lees meer over wat wisselvallig weer met uw tuin doet.

Tuinonderhoud vakantie

Onze hoveniers zorgen ervoor dat u met een gerust hart van vakantie thuis kunt komen. Wanneer u elders geniet van de zon, heeft u immers geen zicht op wat er zich in uw tuin afspeelt. Voorkom chaos met het tuinonderhoud vakantie van Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar! Gedurende uw afwezigheid verzorgen wij de volgende onderdelen:

  • Gras maaien
  • Hagen snoeien
  • Tuin onkruidvrij maken

Het resultaat? Een nette tuin, waarin u uw vakantie bij thuiskomst nog even voort kunt zetten. Als het weer het toelaat, natuurlijk!

Een tip van de experts

Gaat u langere tijd op vakantie en wilt u dat uw tuin niets tekort komt? Combineer het vakantie-tuinonderhoud dan met de aanleg van een automatische beregeningsinstallatie. Zo weet u zeker dat uw gazon voldoende vocht krijgt. Hier profiteert u natuurlijk ook van, wanneer u niet op vakantie bent. Met de beregeningsinstallatie heeft u geen omkijken naar het sproeien van uw tuin.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het vakantie-tuinonderhoud van Kars & Stoop Hoveniers? Neem dan contact met ons op. Onze hoveniers verzorgen in Alkmaar en omgeving het gehele jaar door tuinonderhoud. Wij vertellen graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.