Loungetuin in het voorjaar

Met de regen die bijna loodrecht uit de hemel komt storten, lijkt de zomer erg ver weg. Voor de hoveniers van Kars & Stoop hoveniers zijn het zeker geen goede dagen om buiten te werken (niet dat dit ons tegenhoudt). Wel is dit het moment om alvast na te denken over het voorjaar. Want hoewel de dagen straks lang en donker lijken, vliegt de tijd en breekt het zonnetje vanzelf weer door!

Inspiratie van Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar

Het najaar en de winter zijn de seizoenen om alvast na te denken over die ene tuinmetamorfose. Om rustig aan rond te kijken welke tuinen u wel en niet mooi vindt. Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar houdt zich ruim 12,5 jaar bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daar houdt het echter niet op. Wij willen mensen op groene wijze inspireren.

Een loungetuin met bloemen voor de mooie dagen

Ziet u het al voor u? Wanneer de voorjaarszon zich van haar beste kant laat zien? Achterover geleund in een loungestoel in de tuin, met een krantje in de hand. Natuurlijk mag het kopje koffie en het glaasje verse jus d’orange niet ontbreken. Wij hebben een ideaal voorbeeld van een tuin die precies dit mogelijk maakt en u kan inspireren. Klik hier om de volledige tuin in ons tuinportfolio te bekijken!

Plannen voor tuinaanleg

Bent u zich aan het oriƫnteren voor de aanleg van een nieuwe tuin? Of wilt u uw huidige tuin in het voorjaar flink onder handen nemen? Wij geven u graag tips waar u zoal op moet letten om dit tot een succes te maken. Denk aan een beregeningsinstallatie realiseren, gazon aanleggen, groen aanplanten en mooie tuinaccessoires uitkiezen. Wat uw wensen ook zijn, Kars & Stoop Hoveniers uit Alkmaar biedt u een tuin op maat en zorgt dat u van het voorjaar grandioos kunt genieten. Neem hiervoor contact met ons op!